De tijd zal het leren

Welke verhalen staan er op jouw tijdlijn?

Tijdens een Tijdlijn regressie gaan we naar een herbeleving van vroegere ervaringen. We reizen terug in de tijd, naar ervaringen die de bodem vormen van onze huidige patronen en overtuigingen. In deze therapie vorm gebruiken we deze herbelevingen om oude vergeten en onverwerkte verhalen op te halen. Deze verhalen kunnen nog steeds een stoorzender zijn en doorwerken in het heden. We gaan er nieuwe gewenste gevoelens voor in de plaats zetten. Ook gaan we terug naar vergeten positieve ervaringen en jouw in slaap gevallen vermogens en talenten, want die zijn er natuurlijk ook.

De lijn vanaf geboorte, heden tot ver in de toekomst loopt door ieders leven…. de levenslijn

De tijdlijn is een denkbeeldige lijn waarin al onze herinneringen liggen opgeslagen. Een soort databank van de eerste tot de laatste herinnering, dus ook de beelden van de toekomst. Er kunnen allerlei emoties gekoppeld zijn aan deze herinneringen. Belangrijke emoties, noemen we significante emotionele gebeurtenissen. Zowel fijne emoties (liefde, kracht, blijdschap) als beladen emoties (boosheid, angst, verdriet, schaamte en/of schuld). Als je op bepaalde situaties bovenmatig emotioneel reageert, is het mogelijk dat die situatie refereert aan oude herinneringen met dezelfde emotie. Door tijdlijn regressie kunnen de emoties van oude herinneringen losgelaten worden. Hierdoor kan je verleden worden “opgeschoond”, waardoor je je vrijer voelt en makkelijker in het leven staat. Herinneringen zullen altijd blijven, maar dan zonder beladen emoties.

Tijdlijn regressie is effectief bij:

Doelen stellen

Angsten overwinnen

Eigenwaarde gaan zien

Mentale blokkades opheffen

Zelfliefde en compassie te voelen

Beperkende overtuigingen ombuigen

Het verwerken van negatieve emoties en ervaringen.

De helende kracht ligt in het herschrijven van je script

We gaan in de Tijdlijn beladen emoties, herinneringen, ervaringen of beperkende overtuigingen die je hebt ervaren wegnemen. We zetten daar een positieve herinnering, ervaring of overtuiging voor in de plaats. Je Tijdlijn bewandelen werkt niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst toe. We reizen ook naar een moment in de toekomst, om te ervaren of waar je aan gewerkt hebt anders aanvoelt, of ook echt verwijderd is.

Luisteren naar onbewuste gevoelens en overtuigingen

Met Tijdlijn Regressie gaan we de emotie opsporen die de belangrijkste oorzaak is van het probleem. Vervolgens gaan we kijken wanneer deze emotie ontstaan is en gaan we terug naar de allereerste gebeurtenis, waarbij je deze emotie voelde. Met behulp van diverse NLP technieken gaan we er aan werken om deze emotie te bevrijden. Je kunt dan buiten de emotie blijven en de emotie loskoppelen van de gebeurtenis door er wat van te leren. We hoeven niets te doen met de gebeurtenis zelf, alleen maar er omheen. Doordat deze emotie in toekomstige situaties niet meer wordt gevoeld, zullen processen heel anders verlopen.

Hoe werkt het?

In deze therapie vorm geraak je in een trance waar je zelf de controle behoudt. We blijven op een veilige manier in contact, zodat wanneer het te ongemakkelijk wordt, dan ben je er meteen weer bij. De trance is een combinatie van gesprekstechnieken en (adem) methoden waardoor je bij diepe onbewuste processen komt. Vanuit deze lagen in je onderbewustzijn kun je de blokkades waarbij je eigen denkproces in de weg staat verhelpen.

Jij bent de regisseur van je eigen leven!

Prijs: voor 1/5 tot 2 uur 150,-

Afhankelijk van de casus kunnen er meerdere sessies nodig zijn.

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135