Sjamanistisch Ademwerk

Heb je ervaring met verbonden ademen, diepgaand transformatiewerk of heb je gewoon zin om iets bijzonder krachtigs te ervaren? Dichtbij moeder aarde op een heerlijke plek in de natuur onder de rook van Delft, waar de buizerds om ons heen vliegen. Met een kampvuur en bezinning over wat je dit jaar voor jezelf wilt verwezenlijken. Nieuwe intenties zetten is zoiets als een gebed, een bestelling aan de grote geest, universum, god, of hoe je het ook wilt noemen.

Wil jij deze maand inluiden met een krachtige intentie en dit versterken in een groepsproces? Dan is dit een mooie gelegenheid voor jou om het oude los te laten in een opzwepende verbonden ademsessie. Deze sessie is alleen geschikt voor mensen die de behoefte voelen om er vol voor te gaan inclusief alle triggers. Dus hou je vooral niet in!

Door de cadans van de groep word je meegenomen het ademproces in en mag je genieten van de klanken en jungle geluiden die jouw reis ondersteunen. Vanuit de elementen nemen we je mee op reis met het vuur, de wind, de aarde en de wateren die in beweging komen. Je mag je eigen innerlijke oerkracht gaan ervaren. Daarnaast krijg je tips en trucs om je eigen ademhaling te gaan ontdekken.
Een speelveld van mogelijkheden die je dichterbij je kern brengen. Jouw spirit, jou potentiele kracht. Het levenskompas!

Leren bewust te ademen is een medicijn wat je bij je draagt en veelal de sleutel om blokkades te doorbreken op allerlei vlakken. Het maakt je energieker en geeft je de ruimte om expressie te geven aan oude emoties zoals opgeslagen boosheid, (oud) verdriet, frustraties en trauma. Jouw eigen ademhaling transformeert de blokkades tot op celniveau en het vitaliseert je lichaam en geest. Het leert je weer echt te voelen en in contact te komen met je hart en intuïtie.

Waarom Sjamanistisch?
Sjamanisme is de verbinding tussen alle levende wezens, elementen, planten, dieren, mineralen, moeder aarde, de zon, de maan, de sterren en planeten. We zijn allemaal verbonden met elkaar. Door jezelf met deze elementen te verbinden, verbind je je weer met jezelf. Alles is spirit, wij zijn spirit in dit aardse bestaan, die realisatie maakt dat er geen verschil is tussen jou en mij.
Alles is er in overvloed voor jou en mij, open je ogen wordt wakker en kijk de schoonheid van ons leven maar aan..

Verloop en programma:

Starttijd: 14.00

– We starten met een oud Indiaans Gebed;
– We gaan dan over naar het loslaat ritueel bij het kampvuur
– We zetten een krachtige intentie die we meenemen in de ademsessie en het nieuwe jaar;
– De ademsessie wordt ondersteund door (live) muziek en klanken
– Sharingronde
– We sluiten af met een Indiaans gebed en heerlijke vegetarische soep.
Sluiting: 18.00

Prijs: 65,-
Datum: Na de crisis weer op de agenda

Let op! Dit ademwerk kan een contra indicatie zijn bij: recente hersenbloeding, serieuze hartstoornissen, psychosen, epilepsie, borderline en zwangerschappen.

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135