The world needs YOU!

Heb je wel vaker het gevoel dat er meer in jezelf zit, maar weet je niet welke stap je kunt zetten?

Ben je toe aan meer inzicht in wie je bent en welke kwaliteiten je in jezelf draagt?

Dan heb ik een bijzondere ingang voor jou! Been there done that!

Ik weet eindelijk na een lange weg van zelfonderzoek en innerlijke transformaties via diverse oude technieken wie ik ben, wat ik wil en waar ik naar op weg ben. Het gekke is, het was dus simpeler dan ik dacht. Kortom ik heb een lange weg gelopen, die had uiteindelijk iets korter kunnen zijn. Als ik alles toch eens eerder wist, maar zo zit het leven dus niet in elkaar. We zijn hier om te groeien en te leren. Niets is dus voor niets geweest! Gelukkig!

Ik kan nu genieten van een leven in vrijheid en volledig in The Flow zijn van MIJN leven. Ik blijf mezelf altijd door ontwikkelen en genieten van alle mooie ervaringen die er op mijn pad komen. Jij bent de regisseur van je eigen film.

Wat kun je uit een reading halen?

Na deze reading kan het zijn dat:

  • Jij weet wat jouw levenspad is, of ontdek je dat je al op de juiste weg zit.
  • Ontdek jij wat je kunt doen om meer jouw volledige potentie te leven.
  • Weet jij welke stappen je meteen kunt zetten om je zielsmissie te kunnen leven en The Flow weer te ervaren.

Aan de hand van de volgende vragen gaan we aan de slag

Wat kom je hier doen?
Wat kom ik hier leren?
Wat houdt mij gezond en stralend?
Wat geeft mij vervulling in het leven?

Hoe gaan we dat precies doen?

Aan de hand van jou vraag, naam, geboortedatum, tijd en plaats gaan we jou Gene Keys openen waar jouw blue print ligt opgeslagen met informatie die iets zegt over jou unieke plek in de wereld.
We gaan hierover in gesprek, kijken waar jij jezelf blokkeert en waar nog winst valt te behalen. Daarnaast geef ik je tips en technieken die iets zouden kunnen betekenen om echt stappen te zetten. Practice = Power!

Wow! Wat een sessie! Echt Breaktrough, alles valt nu op zijn plek.
Mijn schaduwstukken en mijn grootste uitdagingen besproken…pff intens!
Het meest waardevolle vond ik dat alles duidelijk werd uitgesproken wat ik altijd al heb gevoeld. Ik kan weer een laag dieper helen en zakken in mijn systeem!
Nu alles weer even laten bezinken en een plek geven. Voel ook dat er energetisch veel gebeurd. Echt een aanrader!
Susanne Quartel

Prijs: voor 1 tot 1 1/5 uur 150,-

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135