“When you finally realize that fear is your teacher,
you start to see the magic”

De Yoga die ik geef is ontstaan vanuit verschillende stromingen, ik noem het zelf EigenWijze Yoga. Een combinatie van verschillende stijlen die uiteindelijk leiden naar de verstilling in jezelf. Men maakt kennis met diverse ademtechnieken, gecombineerd met hatha, integrale, kundalini en yin yoga en soms ook power en dynamiek (yang). Ik leer de medewerkers om zelf yoga technieken toe te passen in het dagelijks leven maar ook voor achter het bureau tussen de bedrijven door.

De oefeningen helpen om medewerkers stil te laten staan bij zichzelf waardoor men zich bewust wordt van hun eigen functioneren en lichaamshouding. De medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en leren werken vanuit hun authentieke kracht. Men hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. De oefeningen zijn voor iedere medewerker toegankelijk.

Met bedrijfsyoga investeert u in de gezondheid van uw medewerkers U draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement. Kortom het heeft ook een verbindende factor waardoor ook de teamspirit positief wordt bevordert. Ook zeer geschikt voor teamtrainingen. Bedrijfsyoga is altijd op maat Op basis van een introductiegesprek wordt de vorm gekozen die het best past binnen uw bedrijf. Een workshop, follow ups, een langdurig traject, in of outdoor. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135