Hi, ik ben Leslie!

Een nuchtere Rotterdamse, opgegroeid in het centrum van Rotterdam en deels in de bossen van Baarle Nassau. De meesten noemen mij een vrije geest, met een groot hart en altijd in voor humor. In mijn werk ben ik gefocused en in volledige aanwezigheid. Mijn klanten zeggen dat ik ze weet te raken tot in hun kern omdat ik volledig mijzelf ben. Hierdoor zijn anderen dat ook bij mij en wordt er een veilige space gecreëerd.

Reizen, muziek (maken) en dans zijn mijn grootste passies naast mijn liefde voor yoga, meditatie, ademwerk, Gene Keys, emotional freedom technics (EFT), empowerment en sjamanisme. Graag laat ik me inspireren door het leven, de natuur, dieren en de mensen die op mijn pad komen. Daarnaast ben ik leergierig in het onderzoeken en inzetten van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Practice what you preach! Ik werk met dagelijkse oefeningen om mijzelf met een duur woord mindfull en aligned te houden. Wat niet betekend dat ik geen moeilijke momenten in mijn leven ervaar, juist in je eigen diepten ligt de grootste schat aan kennis, de levenslessen. Alle kennis is in jezelf aanwezig.

Mijn kracht is het leven te leven vanuit mijn hart en daarmee in verbinding te blijven. BewustZIJN en blijven is een uitdaging in deze drukke tijd en de maatschappelijke druk waar nauwelijks echt tijd is voor jou. Althans, waar ligt onze prioriteit? De stilte opzoeken, in contact treden met jezelf en zakken in je lijf, met je voeten op de aarde. Dat is waar ik je wil brengen. Terug bij jezelf in verbinding met je ware essentie. Het leven weer te zien als één groot speelveld waarin we zelf de regisseur mogen zijn. Waarin we in staat zijn het leven te creëren zoals wij dat willen. Op zich een leuk nieuw avontuur naar jezelf, want wie ben je eigenlijk zelf? Stel jezelf die vraag maar eens…

Graag inspireer ik mensen beter voor zichzelf te zorgen en meer uit het leven te halen. Het werk wat ik in de wereld mag zetten heb ik geleerd in een combinatie van opleidingen, maar vooral vertrouwen op mijn intuïtie. Daarnaast veel levenservaring en jaren van persoonlijke ontwikkeling. Ik gebruik diverse technieken die mij hebben geholpen mijn potentiele gaven te ontdekken onder allerlei laagjes van angst en onzekerheid.

Mijn interesse ligt vooral in de oude native tradities, gebeden, rituelen en eeuwenoude kennis van vroegere beschavingen. Deze kennis brengt ons terug naar onze oorsprong en weer in contact met wie we werkelijk zijn. We zijn niet alleen dit fysieke jasje, we hebben een innerlijke schat aan rijkdom in en rondom ons. Ons lichaam bevat een schat aan DNA informatie. We hoeven zelf alleen de poorten weer te openen.

Ceremonieel werk is een van mijn grote favorieten, het brengt je direct in verbinding met jezelf en de natuur. Voor mij staat het gebed altijd centraal. De kracht van het gebed is een ondergeschoven kindje in deze tijd en ik breng dat graag weer terug in onze moderne gejaagde samenleving. Alles bestaat uit energie en de kracht van intentie. Onze gedachten bepalen onze handelingen, so be carefull what you think or wish en sta eens stil…..

“Let op je gedachten, want ze worden je woorden.
Let op je woorden, want ze worden je acties.
Let op je acties, want ze worden je gewoontes.
Let op je gewoontes, want ze worden je karakter.
Let op je karakter, want het wordt je lot.”

De Talmud

De weg die we als mens tot nu toe hebben afgelegd is de ervaring die we kunnen delen om anderen te inspireren en dat zie ik als een geschenk. Mijn leven is een groot boek met vele verhalen. Dat maakt me een storyteller, ik hou ervan om mijn magische avonturen te delen met een ieder die ze wil horen. Je leven is een film of een boek met meerdere hoofdstukken en levenslessen en als je het zo kunt beschouwen, kun je ook meer invloed op het script uitoefenen. Vanuit deze zienswijze geef ik diverse sessies of workshops richting zelfhulp die je weer terug herleiden naar je authentieke zelf. Leven vanuit je eigen natuur en volledig in flow. Dat is waar ik mij voor interesseer en dat is waar ik anderen graag mee inspireer.

Als je mijn events, tips of avonturen wilt ontvangen laat dan hieronder jouw mail adres achter…

Of bel 06-16813135