Mother Bali is Calling

Retraite 1 t/m 7 november

Ben jij toe aan een uniek avontuur in het verre Bali?

In het groene Noorden in een zeer natuurrijk gebied op een mooie krachtige plek kun je gaan proeven van het echte Balinese community leven. Ik neem jou mee op avontuur naar het land van de magie, geuren, offers en tradities. De plek waar wij verblijven verrast je door de enorme schoonheid en rijke tradities.

Daarnaast bieden wij een diepgaand avontuurlijk programma met ademwerk, yoga, meditatie en vieren we het leven op een unieke manier! Onze retraites hebben een avontuurlijk karakter naast heling en plezier!
We logeren in een kleine community genaamd Omunity-Bali. Deze community word gerund door een Balinese familie die ons met liefde kennis zal laten maken met hun Hindoe cultuur. We verblijven ver van het toeristische Bali.

Wat mag je verwachten? 

 • Een knotsgek waanzinnig avontuur! 6 mensen zijn jou voorgegaan en het  overtrof al hun verwachtingen;
 • Door de activiteiten kom je dichterbij jezelf, uiteraard kom je jezelf dan ook tegen 😉
 • Tips en tricks om je leven opnieuw in te richten en meer flow toe te laten;
 • Oude overtuigingen maken weer ruimte voor nieuwe, je leert hoe je positiever en bewuster kunt leven;
 • Je leert krachtige yoga oefeningen en bekrachtigende tools om te integreren in jouw dagelijks leven;
 • Je leert bewust te ademen op diverse wijzen dit word je tweede natuur na dit retreat;
 • Mooie verbindingen met jezelf, de natuurkrachten en bewuste mensen;
 • Je maakt kennis met de authentieke Balinese cultuur en rituelen;
 • Nederigheid naar het leven. We slapen in prachtige bamboe back-to-basic huisjes(zie foto). Alles puur en dichtbij de natuur.

Hoe gaan we dat doen?

Het wordt een mooi en intensief programma waarin we een mix maken tussen Balinese traditionele rituelen die een bekrachtigende werking hebben. Daarnaast krijg je een gevarieerd aanbod aan lessen van Leslie.

  • Zwemmen in natuurlijke bergmeren dit werkt enorm reinigend en bevrijdend;
  • Schommelen, hoog boven de rijstvelden. Dit vraagt je om los te durven laten en in volledig vertrouwen je over te geven;
  • Watervallen bezoeken waarin je de kracht van het water gaat ervaren;
  • Een jungle-tour met powerwalk om jezelf dieper te aarden;
  • Balinese offers zelf maken, een meditatie in nederigheid;
  • Een vuurritueel en een waterblessing met een Balinese priester voor reiniging en transformatie.
  • Balinese massages (niet te doen zo lekker)

“De kracht van Bali heeft echt iets met me gedaan, ik kom er altijd met hernieuwde inspiratie en een geluksgevoel van terug. Alle elementen zijn er aanwezig en dragen bij aan een diepe transformatie”

Wat kost het?

De retreat, inclusief 6 nachten, 7 dagen verblijf op Omunity Bali, Balinees vegetarisch ontbijt, lunch en diner, koffie/thee en alles wat bij het retraite hoort aan excursies en uitstapjes. € 1075,-
Niet in begrepen zijn: vliegtickets van- en naar Bali, en transport naar Omunity Bali.
Een vliegticket kost rond de € 600,- a € 650,- euro bij Skyscanner, soms nog voordeliger.
Extra bij te boeken:
De bonehealer € 23,-
Massages € 8,-
Balinese traditionele palm-leaf reading (horoscoop) € 20,-
Eénpersoonskamer (aanrader) extra per dag € 10,-

Hou er ook rekening mee zakgeld mee te nemen voor al het moois wat je tegenkomt en voor een eventueel langer verblijf. Bali heeft zoveel moois te bieden en mocht je de gelegenheid hebben zou ik er zeker nog langer blijven.
Ik kan jou een aantal hele leuke plekjes adviseren. Je kunt ter plekke beslissen want je hoeft vaak niet te reserveren.

Aanmelding en aanbetaling:
Inschrijven doe je per mail naar Leslie. Als jij voor 1 juni een aanbetaling doet van € 300,- dan is jouw plek gereserveerd! Jij ontvangt tegen die tijd een betaalverzoek per Whats-app.

Voor meer info:
Leslie Stoel leslie.stoel@gmail.com / 06-16813135

Wie hosten dit retreat?

ZanZan is onze host en is een gepassioneerd individu dat straalt van warmte, ambitie en creativiteit. Zijn inspiratie voor het opbouwen van Omunity kwam voort uit zijn ervaringen met invloedrijke mentoren voor duurzaam toerisme, zowel lokaal als wereldwijd, evenals diepe introspectie en openbaringen vanuit zijn meditaties. Hij zal jullie meenemen in de Balinese rituelen en excursies.

Leslie is een mind, body en soul coach. Door haar jarenlange en brede ervaring op het gebied van zelfontwikkeling heeft ze haar passies gevonden. Reizen in combinatie met werk. Mensen meenemen naar gebieden die een extra toegevoegde waarde opleveren in hun leven als mooie herinnering. “Dit is ongelooflijk dankbaar werk, ik heb nog steeds contact met de vorige groep. Zo bijzonder hoe we dit met elkaar hebben mogen beleven.”

Naast opleidingskundig is Leslie ook ervaringsdeskundig op meerdere thema’s. Ze inspireert graag eenieder die ervoor open staat op zijn pad van zelfontwikkeling vanuit passie, liefde en verbinding. Ze zocht naar effectieve manieren om zichzelf te bevrijden uit het juk van angsten en beren op de weg die haar belemmerden in het volgen van haar hart. Angst verlamt de mens en houdt je te lang in ongezonde situaties. Ze heeft zichzelf daardoor methoden eigen gemaakt, gericht op het versterken van het zielscontact en zich losgemaakt van angst en stress.

Wie ben je dan werkelijk? En wat wil jij eigenlijk als niks je in de weg staat? Een weg waarin een ieder kan leren zichzelf te herinneren door liefde, focus en verbinding. Als adem, yoga en empowerment coach volgt ze haar hart, naast haar liefde voor muziek en dans.
Adem is leven, en dat is wat ze voluit beleeft en wilt meegeven. Leven en verbinden vanuit je essentie!

Dit retraite op deze locatie is ook mogelijk op aanvraag voor eigen groepen.  

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135