Transformerend ademwerk

Photo by: Body & Mind Centre http://nandita.nl/

Adem is leven, hoe bewuster je ademt, hoe bewuster je leeft. Het is het eerste wat je doet als je op aarde komt en het laatste wat je doet als je de aarde verlaat. Daartussen ligt een heel speelveld waarin je kunt ervaren wat de kracht is van bewust ademen. De verbonden ademsessies die ik organiseer herstellen het zelfhelend vermogen en zorgen ervoor dat alles beter gaat stromen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel ervaar je weer de connectie met je totale wezen. Ademwerk werkt bevrijdend en kan je een hoop inzichten geven over jezelf en je daardoor ook weer dichterbij jezelf brengen.

Photo by; https://www.rebase.world/events-workshops/

Door de cadans van het groeps ademen word je meegenomen in het ademproces. Voelen hoe de adem vastgehouden spanning naar boven haalt, heelt, transformeert en weer ruimte creëert voor nieuwe levensenergie. We nemen je mee op reis waarin je je eigen innerlijke kracht kunt gaan ervaren.

De ademhaling is tevens een zelfhulp tool die je in je dagelijks leven kunt integreren als een vorm van meditatie en een krachtig onderhoud van je hele systeem.

Momenteel organiseer ik events Adem en/of Klank op diverse plekken in of outdoor, binnen of buitenland en in samenwerking met meerdere partners of op aanvraag. Te denken valt aan bedrijven, trainingen, workshops, sportscholen, festivals, retraites of vriendengroepen.

Klik op onderstaande links voor wetenschappelijke uitleg wat de bewuste  ademhaling voor jou kan betekenen.

https://neurosciencenews.com/?s=breathing

https://breathwork-science.org/?s=breathing

https://www.parsleyhealth.com/blog/breathwork-does-it-work/

Wil je ontdekken of dit iets voor jou is? Boek dan een gratis Skype call van 30 minuten.

Data groepsessies:

13 oktober Rebase Amsterdam zie event:

https://www.rebase.world/events-workshops/

20 september Yoga school Nandita in Vlaardingen  zie event: https://www.facebook.com/events/300200107598398/

Samenwerkende partners

Body & Mind Centre Nandita

   

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135