Groepsessies Adem & Klank

Het verbonden ademen met klank zijn diep transformerende reizen op de eigen ademhaling waarin je op de klanken jezelf mag overgeven aan HET moment. Jij en je adem, de bron waar alles begon toen je hier op aarde landde. Een krachtige tool die je altijd bij je draagt en overal kunt inzetten. Adem is leven, hoe voller je ademt, hoe meer je het leven weer kunt toelaten.

Door de cadans van de groep word je meegenomen in het ademproces en kun je genieten van de klanken en begeleidende muziek. Voelen hoe de adem vastgehouden spanning naar boven haalt, heelt, transformeert en weer ruimte creëert voor nieuwe levensenergie. We nemen je mee op reis waarin je je eigen innerlijke helende kracht kunt gaan ervaren.

De ademhaling is tevens een tool die je in je dagelijks leven kunt integreren als een vorm van meditatie en een prachtig onderhoud van je hele systeem.

Momenteel organiseer ik events Adem en/of Klank op diverse plekken in of outdoor, binnen of buitenland en in samenwerking met meerdere partners of op aanvraag. Te denken valt aan bedrijven, trainingen, workshops, sportscholen, festivals en ook vriendengroepen.

Wil je ontdekken of dit iets voor jou is? Boek dan een gratis Skype call van 30 minuten.

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135