Bali retreat 1 till 5th of november 2019

Op een prachtige en een heel krachtige plek kun je gaan proeven van het echte Balinese community leven. Wij nemen jou mee op avontuur. Naar het land van de magie, de geuren, de tradities met hun priesters, de offers, de ongelooflijk lieve mensen en het heerlijke vegetarische eten. Je zult ervaren dat de plek waar wij verblijven met de enorme schoonheid van de rijstvelden jou stilte en rust zal schenken.
Daarnaast bieden wij een diepgaand programma van ademwerk, yoga, meditatie en vooral het vieren van het leven op een avontuurlijke manier! Geef jezelf voeding voor de ziel en ervaar de kracht van pure eenvoud.

We logeren in een kleine community genaamd Omunity-Bali. Deze community word gerund wordt door een Balinese familie die ons met liefde kennis zal laten maken met hun ware cultuur. We verblijven ver van het toeristische Bali.

Neem contact met me op voor meer info of bel 06-16813135

If life drives you nuts, stand still, close your eyes, take a deep breath and start a new one...

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ik zal je niet spammen ;)

Add A Comment