Natural High Adem & Klanksessie

Natural High organiseert een Adem- en Soundhealing sessie met Leslie Stoel en Annelies Saman

Verbonden ademen met uitgebreide soundhealing. We maken een diep transformerende reis waarin je op de klanken en je adem jezelf heerlijk mag overgeven aan het moment. Jij en je adem, de bron waar alles begon op het moment dat je hier op aarde landde. Door de cadans van de groep word je meegenomen in het ademproces en kun je genieten van de klanken op sjamanistische basis.

Voel hoe de adem vastgehouden spanning naar boven haalt, heelt, transformeert en weer ruimte creëert voor leven.

Vanuit de oerkrachten nemen we je mee op reis en kun je je eigen innerlijke kracht gaan ervaren. De ademhaling is tevens een tool die je in je dagelijks leven kunt integreren als een vorm van meditatie en een prachtig onderhoud van je hele systeem.

Adem is de basis van alles. Onze eerste ademteug zorgde ervoor dat we onze levensreis konden starten.
Adem = Leven. Bij het verlaten van deze aarde blazen we onze laatste adem uit en stopt het leven.

Vol ademen betekend vol leven. Helaas ademen we in deze haastige maatschappij niet vol en soms helemaal niet. Dus leven we beperkt en zetten we onszelf letterlijk vast met alle stress en traumatische ervaringen. Verbonden ademen de techniek waar Leslie mee werkt is een specifiek adempatroon dat weggedrukte spanning en trauma’s omhoog laat komen. Het wordt getransformeerd en revitaliseert fysiek tot op celniveau zodat alle vastzittende spanning weer gaat stromen.

De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken. Onze ademhaling is een goede graadmeter voor waar blokkades zich in je lichaam bevinden. Onze negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. En ook weer los te laten doormiddel van onze ademhaling.

Ademsessies zijn iets voor jou als je je herkent in een van de volgende situaties:

– Je hebt vage lichamelijke klachten
– Je bent angstig
– Je voelt je opgejaagd
– Je voelt je somber
– Je mist passie in je leven
– Je hebt het gevoel dat je vastzit
– Je loopt elke keer tegen dezelfde dingen aan
– Je hebt moeite om keuzes te maken
– Je mist focus
– Je bent lichamelijk, mentaal of emotioneel uit balans

De resultaten die je kunt verwachten:

– Je voelt je fitter en fysieke klachten kunnen verminderen of verdwijnen
– Je bevrijd jezelf van fysieke spanning en stress
– Je bent meer in je lichaam aanwezig
– Oude verdrongen emoties worden verwerkt en opgeruimd
– Meer focus op wat je echt wilt in het leven
– Een groter gevoel van eigenwaarde en zelfliefde
– Je leert om je eigen grenzen te ontdekken en te bewaken
– Er ontstaat meer emotioneel evenwicht en zelfliefde

Leslie Stoel is yogadocent, ademcoach, muzikant, space clearer, empowerment trainer/coach en een ervaren facillitator met verschillende medicijnplanten.
Ze volgt haar zielenpad en moedigt anderen graag aan dit ook te doen. Ze blijft nieuwsgierig naar groei en ontwikkeling voor zichzelf en blijft up to date met de ontwikkelingen omtrent bewustzijnsontwikkeling. Haar nieuwsgierige onderzoekende ziel raakt nooit uitgeleerd. Ademwerk is 1 van haar specialiteiten en voor haar de bron voor een rijk en vol leven.
“Alle bewezen technieken die mij verder helpen op mijn pad geef ik graag door aan anderen die op zoek zijn naar zichzelf. We zijn in staat onszelf te helen door commitment, focus en discipline. De blauwdruk uit onze jeugd die ons heeft gevormd is soms hardnekkig en een full time job om daarvan bevrijd te worden. Onder die lagen ligt onze ware essentie vrij van alle overtuigingen die ons tegenhouden in vol potentieel te gaan leven en genieten. We zijn als een ruwe diamant die door het polijsten steeds meer gaat shinen.
Ik heb diep respect voor moeder natuur en wat ze ons geeft en geloof dat we onszelf kunnen genezen met alles wat er in de natuur te vinden is, maar ook de technieken die ons door diverse wijsgeren zijn aangereikt. Deze kennis samenbrengen helpt ons weer heel te ZIJN. Laten we met elkaar de wereld mooier maken beginnende bij onszelf.”

Annelies Saman verzorgt samen met Leslie zelf de klankhealing:
‘Mijn naam is Annelies Saman, mijn achtergrond is Thèta healing, Craniosacraal therapie en Shiatsu. De ademcirkels die ik samen met Leslie doe zijn op mijn lijf geschreven, mensen een tool aanreiken die in henzelf zit en die zij altijd bij zich hebben. Dat vind ik geweldig. Ook het begeleiden van zo’n ceremonie vind ik super, mensen een veilige bedding geven, troost en aanraking geven waar nodig.
Zelf zing ik in de ceremonies met mijn drum, de taal die ik zing is een oud Russische taal en de liederen zijn koesterend en troostrijk. Mensen voelen zich gedragen door mijn zang en vaak kunnen ze loslaten in veiligheid of zich gewoon laven aan de troost. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.’

Voorbereiding

Zorg dat je een uur voor een sessie geen volle maag hebt. Trek makkelijke kleding aan of neem een joggingbroek oid mee. Neem ook je eigen dekentje mee als je een groepsessie meedoet, je kan het koud krijgen door de temperatuurwisselingen.

Denk en voel vooraf goed bij jezelf waarom je dit wilt doen, dan wordt je intentie helder en ga je ook bewust het ademproces in.

Kosten: 20,-

Aanmelden alleen via time-is-art@hotmail.com

If life drives you nuts, stand still, close your eyes, take a deep breath and start a new one...

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ik zal je niet spammen ;)

Add A Comment